Kapat

Sevgililer gününe özel sepette %30-%45 indirim!                       Biggold.com.tr'ye üye olun, %5 indirim kazanın

Sedef Harf Kolye Ucu Modelleri

Sedef harf kolye ucu modelleri Biggold güvencesiyle web sitemizde sizleri bekliyor. Sizin veya sevgilinizin baş harfi ile hazırlanmış sedef taşlı harf altın kolye uçlarından zevkinize ve isminize göre olanı satın alabilirsiniz. Biggold güvencesi, ücretsiz kargo 14 ayar altın ile yüzlerce modeli web sitemizde bulabilirsiniz. Her ismin taşıdığı anlam farklılık gösterebilir. Bu anlamı en iyi şekilde yansıtabilecek hediyeler hediyelerden bir tanesi altın kolye ucu modelleridir. Hayatınızın aşkına veya hayatınızdaki en özel kişilere armağan edebileceğiniz altın harf kolye modelleri birbirinden özgün tasarımları ile beklentileri karşılıyor. Her tarz ve stil ile uyumlu olan altın harf kolye ucu modellerini tek tıkla satın alabilirsiniz. 

Sonuçları Filtrele

Altın Ayarı
  • 14 Ayar 84
Taş Çapı (milimetre)
  • 12x16 mm 28
  • 15 mm 56
Taş
  • Sedef 83
  • Sedef 1
Maden Rengi
  • Kırmızı Altın 55
  • Sarı Altın 29
Fiyat (TL)
-

Sedef Harf Kolye Ucu

Limit:
84 sonuçtan 37 ile 72 arası görüntüleniyor.

Altın Sedef Harf Kolye Ucu Modelleri

Altın kolye ucu modelleri farklı simgelerden oluşabiliyor. Özellikle harf şeklinde tasarlanan kolye ucu modelleri kullanıcıların büyük beğenisini kazanıyor. Altın harf kolye ucu modelleri günümüzde farklı detaylarla oluşturuluyor. Tasarım konusunda kolye ucu modelleri geniş bir yelpazede hazırlanıyor. İsimli altın kolye uçları genellikle tek harf ya da isimden meydana geliyor. Çeşitli yazı karakterleriyle bir araya getirilen bu tasarımlar özellikle kadınlar ve çocuklar tarafından tercih ediliyor.

Farklı renklerle sunulan altın kolye ucu modelleri kadınların iç sesine yanıt veriyor. İnternet üzerinden beğeninize sunulan kolye modelleri arasından ihtiyacınızı karşılayan seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz. Birbirinden farklı altın kolye ucu modelleri sizleri bekliyor. Son zamanların en çok tercih edilen harf kolye ucu modelleri beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Kadınların gün boyunca üzerlerinde taşımaktan büyük keyif alacaklar altın harf kolye modelleri en uygun fiyatlarla elinizin altına geliyor. Siz de kendinizin ya da sevdiklerinizin baş harflerini boynunuzda taşımak istiyorsanız bu modelleri satın alabilirsiniz. Altın isimli kolye modelleri şık tasarımları ile adından söz ettiriyor. Bu aksesuar ürünleri hediye olarakta düşünebilir. 

Harf Kolye Modelleri

Her ismin taşıdığı anlam farklıdır. Sizde kendiniz için değerli olan birinin isminin baş harfini boynunuzda taşıyabilirsiniz. Size ya da hayatınızdaki en özel kişiye alınacak harf kolyeler uzman ellerde özenle işleniyor. Altın harf kolyeler sevdiğinizi her an yanınızda hissetmenizi sağlıyor. Her ismin sizin için taşıdığı anlam farklılık gösterir. Bu anlamları en iyi yansıtan harf kolye modelleri sizi yansıtacaktır.  
 

0 (850) 885 5 244

Biggold Altın Takı © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır