Kapat

Sevgililer gününe özel sepette %30-%45 indirim!                       Biggold.com.tr'ye üye olun, %5 indirim kazanın

Altın Sedef Kolye

Altın sedef kolye ile sevdiğiniz kişinin baş harfini her zaman yanınızda taşıyabilir ya da burcunuzun simgesiyle kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Ayrıca Türkiye’de ilk kez BigGold Kuyumculuk tarafından uygulanan kolye ucunuza kendi istediğiniz zinciri seçebilirsiniz. Geniş zincir seçeneklerinden tarzınıza uygun olanı seçip resmini görebilir ve seçtiğiniz kolye ucu ile siparişinizi verebilirsiniz. Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için eşsiz bir hediye olacak sedef kolye ucu, her anınızda özel hissettirecek altın takı modelleri arasındadır.

Sonuçları Filtrele

Altın Ayarı
  • 14 Ayar 108
Taş Çapı (milimetre)
  • 12x16 mm 28
  • 15 mm 80
Taş
  • Sedef 107
  • Sedef 1
Maden Rengi
  • Kırmızı Altın 67
  • Sarı Altın 41
Cinsiyet
  • Kadın 1
Fiyat (TL)
-

Sedef Kolye

Limit:
108 sonuçtan 37 ile 72 arası görüntüleniyor.

Altın Sedef Kolye Modelleri

Altın sedef kolye modelleri her yaşta kişinin tasarım beklentilerini fazlasıyla karşılayabiliyor. Altın kolye ucu tasarımları ince işçilikleri nedeniyle oldukça beğeni kazanıyor. Altın kolye ucu modelleri tarih boyunca kadınların en sevdikleri takılardan biri olmayı başarmıştır. Son zamanlarda özel anlam taşıyan semboller sıklıkla tercih edilmektedir. Sezonun yeni takı trendlerinden biri olan altın kolye uçları sedef taşı ile farklı tasarımlarla web sitemizde satışta.

Birbirinden farklı renk seçeneklerine sahip olan sedef kolye modelleri ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Uzun ömürlü yapısı ile adından söz ettiren altın sedef kolye ucu modellerini sizde çok beğeneceksiniz. Geleneksel ya da modern şekilde tasarlanan altın kolye modellerimizi bir kaç tıklama ile satın alabilirsiniz. Kolye modelleri özel işçiliği ile kadınların çok fazla beğenisini kazandığınıda unutmamak gerekiyor. 

2021 Sedef Kolye Modelleri

Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz altın kolye ucu modelleri her zaman hatırlanmanızı sağlar. Sedef kolye uçları her kesim tarafından ilgiyle takip ediliyor. Kolye ucu modelleri ile tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz. Altın sedef kolye ucu fiyatları işçilik ve tasarımlarına göre değişiklik göstersede web sitemizde her bütçeye uygun kolye ucu bulmak mümkündür. Kolyenizden sıkıldığınız zaman ucunu değiştirebilirsiniz. Kolye ucunu zincirinden çıkararak beğendiğiniz kolye ucunu ekleyebilirsiniz. Altın kolye ucu modelleri değiştirilebilir yapısı nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir.

Altın sedef kolye tasarımları çok geniş bir yelpazede kullanıcıların karşısına çıkıyor. Kolye ucu modelleri her yaştan kişinin ilgisini çeliyor. Gündelik ya da özel zamanların tadını doyasıya yaşamasını sağlayacak bu ürünleri şimdi web sitemizden satın alabilirsiniz. 
 

0 (850) 885 5 244

Biggold Altın Takı © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır